Sempozyuma Katılım ve Bildiri Metni Yayım Şartları

Sempozyumun resmi dili, Türkçedir.

Bildirilerde hem Türkçe hem İngilizce özet yer almalıdır.

Yazıların tüm sorumluluğu yazar/yazarlara aittir.

Sempozyumda sunulacak bildiriler, daha önce hiçbir yerde sunulmamış, yayımlanmamış ve özgün metinler olmalıdır.

Yazarlar tarafından sisteme yüklenmiş olsalar dahi sempozyumda sunulmamış olan bildirilerin tam metinleri yayımlanmayacaktır.

Sempozyumda sunulan bildirilerden hakem değerlendirme süreci sonrasında seçilecek olanlar, Kapadokya Üniversitesi Yayınları tarafından editörlü kitap olarak yayımlanacaktır.

Katılım Ücretleri ve Banka Hesap Bilgileri

Katılım ücreti öğretim elemanları için 400 TL, öğrenciler ve çevrimiçi katılımcılar için 250 TL'dir.

Sempozyum ücretine, otel ve sempozyum transferleri, öğle yemekleri, sempozyum materyali dahildir.

Editöryal süreçten ve hakemlik sürecinden geçen bildiriler uluslararası kitap bölümü olarak yayımlanacaktır. Bu sürecin sonunda kitap bölümüne girecek bildiriler için 300 TL ücret alınacaktır.

Ad Soyad / Ünvan

Kapadokya Üniversitesi